Herpatch Serum Koortsblaasjes Tube 5ml

CNK: 3319472

APB Categorie: Medisch hulpmiddel

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Herpatch Serum Koortsblaasjes Tube 5ml

Richtprijs

€ 10,18

Gegevens

Herpatch Serum is een innovatieve en effectieve manier om de symptomen van koortsblaasjes gemakkelijk en snel te behandelen. Dankzij de gemakkelijk te gebruiken applicator kan Herpatch Serum gemakkelijk op de koortsblaas aangebracht worden. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas. De actieve eigenschappen van de film zullen het herstelproces van de huid bovendien helpen versnellen. Herpatch Serum behandelt de symptomen van uw koortsblaas in elk stadium van de uitbraak.

Meer informatie

EAN Code 5425012531017
Breedte 120 mm.
Hoogte 160 mm.
Diepte 20 mm.
Gebruik
  • Was of reinig de aangetaste huid voor het gebruik van Herpatch Serum. Zorg er voor dat uw handen proper en droog zijn.
  • Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid serum aan op de koortsblaas zodat de koortsblaas en een klein stukje gezonde huid rond de koortsblaas volledig bedekt zijn. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas.
  • U kan het serum, indien nodig, elke 3-4 uur opnieuw aanbrengen totdat de koortsblaas volledig hersteld is. Indien gewenst, kan de film worden verwijderd met warm water.
  • U kan Herpatch Serum in elk stadium van de ontwikkeling van de koortsblaas gebruiken. We raden wel aan om Herpatch Serum te gebruiken vanaf de eerste symptomen.
Voorschrift Nee
APB Categorie Medisch hulpmiddel
Merk Herpatch